De grootste dierenwinkel, gespecialiseerd in dierverblijven

Van der Poel Dier en Verblijf is niet zomaar een grote dierenwinkel, maar een echte megastore waar dierenliefhebbers voor werkelijk alles terecht kunnen. Het enorme assortiment, de sfeervolle presentaties, scherpe prijzen en gratis parkeergelegenheid maken een bezoek aan onze winkel een ware belevenis en beslist de moeite waard. Bij ons vindt u niet alleen alles voor uw huisdier, paard of boerderijdier, maar bovendien zijn wij ook dé specialist op het gebied van dierverblijven. U vindt onze megastore op bedrijventerrein Nishoek, vlak langs de A58 bij Kruiningen. 
Adres en openingstijden >>

Groot assortiment, scherpe prijzen

Wij hebben een zeer grote afdeling diervoeders in grootverpakkingen, zoals honden- en kattenvoeding, paardenvoeding, (pluim)veevoeding en bodembedekkers. Veelal liggen de zakken op pallets klaar om eenvoudig door de klant op een kar geladen te worden.

Het mooiste voor hond en kat

In onze winkel kunt u naar hartenlust shoppen voor uw dier. Wij hebben de mooiste accessoires, zoals stijlvolle design meubelen voor hond en kat. Altijd de nieuwste trends!

Specialist in dierverblijven

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van dierverblijven. In onze winkel vindt u een ruime keuze konijnenhokken, kippenhokken, en hondenhokken. Dankzij onze eigen ontwerpen kunnen wij u de scherpste prijzen bieden. De hokken zijn ook te bestellen via onze webshop www.dierenverblijf.com

Alles voor vogels en knaagdieren

Naast de vogels en lieve konijntjes en knaagdieren die we in ruime behuizingen in onze winkel verkopen, hebben we een enorm aanbod aan benodigdheden en huisvesting voor deze dieren. Nergens vindt u een groter assortiment ruime kooien en volières dan bij ons!

Aquariumafdeling

Bezoek onze fraaie en indrukwekkende aquariumafdeling. Onze meterslange (tropische) aquariumstelling met de mooiste vissen is volledig geautomatiseerd voor een optimale waterkwaliteit en gezonde vissen. Aquaria in prachtige designs staan ruim gepresenteerd. Volop planten, decoratiematerialen, filters, accessoires en deskundig advies!

De beste zorg en voorlichting

Wij organiseren met grote regelmaat informatieve activiteiten, zoals een puppy-event, dierendagfestijn, honden- en kattendag of knaagdierendag. Altijd in samenwerking met deskundigen. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van de beste voorlichting en de beste zorg voor uw dier!

Uw aankopen gemakkelijk thuisbezorgd

U kunt uw favoriete producten gemakkelijk en snel bestellen via onze webshop. Voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag geleverd. De verzendkosten bedragen € 4,95 voor verzendingen binnen Nederland en € 7,95 voor verzendingen naar België. Boven de € 50 wordt uw bestelling helemaal gratis bij u thuis afgeleverd.

Een impressie van onze winkel

Bekijk hieronder nog meer foto's van onze winkel en ontdek de verschillende afdelingen.